E MAI UȘOR SĂ ÎNGRIJEȘTI UN COPIL FERICIT

bun

Dragi prieteni,

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de a patra ediție a conferinței „E MAI UȘOR SĂ ÎNGRIJEȘTI UN COPIL FERICIT” - Despre Reziliență ce va avea loc online (Zoom) pe 02 - 06 noiembrie 2020. Continuând seria discuțiilor cu privire la diminuarea efectelor negative ale spitalizării copiilor prin oferirea de servicii complementare celor medicale în mediu spitalicesc, conferinţa are ca temă centrală in acest an tumultos REZILIENȚA și este organizată cu sprijinul Delegației generale Valonia-Bruxelles la București și a Fundației Bonte.

Pentru incriere va rugam sa completati chestionarul https://forms.gle/frf5A5U3hx6mRyNr5 sau sa accesati evenimentul facebook https://www.facebook.com/events/1380479422308445/?event_time_id=1380575645632156

Va asteptam cu drag!

Agenda jpg

 

Tu cum utilizezi cei 3,5% din impozitul pe venit?

Mai sunt doar cateva zile pana la termenul limită de depunere a Formularelor 230 sau 200!

Implică-te, redirecţionează 3,5% din impozit până la data de 15 martie 2019 pentru a sprijini proiectele FICF şi ajută-ne să deschidem în acest an o a treia cameră de joc într-un spital pediatric din Bucureşti!

 

din impozitul pe profit

DE CE 3,5%?

Începând cu anul 2018, poti redirecţiona până la data de 15 martie 2019 3,5% din impozitul pe veniturile din salarii sau pensii (Formular 230) sau din activităţi independente (Declaraţia unică) pentru susţinerea entităţilor non-profit acreditate, care furnizează cel puţin un serviciu social licenţiat [n baza Legii nr. 197/2012 privind asigurarea calităţii în domeniul serviciilor sociale, Fundația Internațională pentru Copil și Familie „Dr. Alexandra Zugrăvescu” este furnizor acreditat de servicii sociale (poziția 900), cu cel puţin un serviciu social licenţiat link licenţă 

Această sumă nu reprezintă o donaţie privată sau o sponsorizare şi nu presupune nici un cost suplimentar. În cazul în care nu redirecţionezi cei 3,5%, banii ajung la bugetul statului.

Citește mai departe...

Dor de joaca - Ateliere pentru adulti

DOR DE JOACĂ - Ateliere de dezvoltare personală pentru adulți


Dor de joaca afis

In apropierea sarbatorilor alergam sa cautam un cadou special celor dragi. Ce ar fi daca anul acesta ne-am oferi si noua, dar si celor dragi un cadou altfel… intoarcerea la starea de copilarie, la buna dispozitie si joaca si construirea unor planuri de viitor.
Va propunem o serie de 4 ateliere, cu durata de 2 ore fiecare, in care vom explora prin simturi, prin miscare si dans, prin pictura, colaj sau modelaj, acea stare de bine cu noi insine, de curiozitate si bucurie. De asemenea, vom face un bilant al anului care tocmai se incheie si vom incerca sa identificam ceea ce ne propunem pentru urmatorul an.
In plus, participand la aceste ateliere sprijiniti si o cauza sociala, pentru ca o parte din pretul atelierului va fi redirectionata catre programele sociale ale Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie “Dr. Alexandra Zugravescu” (FICF).


Cat costa?
100 de lei/atelier, incluzand materialele
Daca te atrage o singura tema, poti participa doar la acel atelier. Nu este obligatorie prezenta la toate patru, insa este recomandata.
Unde?
La sediul Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie “Dr. Alexandra Zugravescu” din Str. Occidentului nr. 44 (la 10 minute de mers pe jos de Metrou Victoriei)
Cand?
Pe 6, 13, 20 si 27 decembrie, de la 18.30 la 20.30
Pentru inscrieri si detalii, va rog sa trimiteti un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citește mai departe...

E mai usor sa ingrijesti un copil fericit

 Poza site min

Fundația Internațională pentru Copil și Familie „Dr. Alexandra Zugrăvescu” și Asociația Pont des Arts din Bruxelles a organizat a doua editie a conferintei "E mai usor sa ingrijesti un copil fericit" la Universitatea Spiru Haret, Strada Ion Ghica, nr. 13, sector 3 București, în data de 21 noiembrie 2018, având ca temă – Intervenţia artistică și art terapia în sprijinul copilului vulnerabilizat de boală sau handicap.

Conferinta a fost organizata cu sprijinul Delegației generale Valonia-Bruxelles, Universitatii Spiru Haret - Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei si Fundatiei BONTE.

Citește mai departe...

Mai multe articole...

  1. Kids Summer Fest

RAPORT ANUAL FICF