2% din impozitul pe venit datorat statului

Mai sunt doar cateva zile pana la termenul limită de depunere a Formularelor 230 sau 200!


Dacă nu ați facut-o până acum, Fundația Internatională pentru Copil și Familie „Dr. Alexandra Zugrăvescu" (FICF) va propune sa redirectionati 2% din impozitul pe venit datorat statuluipentru sustinerea activităților terapeutice si de sustinere a persoanelor vulnerabile - copii si adulti.

De ce să faceți acest lucru?

* Pentru că FICF propune pentru copii instituţionalizați, copii spitalizați pe termen lung, copii din familii defavorizate sau copii și tineri cu dizabilităţi o interventie modernă și inovatoare prin intermediul mijloacelor de exprimare artistică.

* Pentru că FICF se ocupă ca specialiștii din domeniul social să beneficieze de formare profesională și de supervizare cu scopul de a oferi servicii specializate persoanelor vulnerabile.

Care este termenul limita?

Pana la data de 25 mai 2017, prin depunerea Declaratiei de venit global, conform Codului Fiscal, puteti directiona 2% din impozitul datorat statului catre o fundatie sau asociatie non-profit.

Cum faceti asta?

Pentru a directiona cei 2% catre FICF este suficient sa completati cu datele dvs. formularul Cererii 230, pentru venituri din salarii, sau cel al Declaratiei 200, pentru venituri din alte surse.

Datele fundatiei sunt:

* Denumire entitate nonprofit: Fundatia Internationala pentru Copil si Familie Dr. Alexandra Zugravescu (Puteti scrie FICF Dr. Al. Zugravescu).

Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 5351061. 

Cont bancar: (IBAN) LEI: RO78 BSEA 0010 0000 0012 0082


Daca nu stiti care este suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa casuta necompletata - suma va fi calculata de catre organele fiscale.


Fundaţia Internaţională pentru Copil şi Familie „Dr. Alexandra Zugrăvescu” (FICF) a fost creată ca organizaţie românească neguvernamentală, non-profit, apolitică, fără apartenenţă religioasă, în anul 1993, la iniţiativa unui grup de specialişti romani si straini din domeniul protecţiei copilului. Misiunea noastră este să contribuim la educarea, protecţia şi sănătatea copilului, familiei şi comunităţii prin servicii performante de prevenire şi intervenţie precum şi de formare a profesioniştilor. 

Adresa: Str. Occidentului 44, sector 1, Bucuresti, ROMANIA

Telefon: 021-3108906, Fax: 021-3112305

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
web : www.ficf-romania.ro
www.ficf-romania.ro/smile/
Facebook: FICF Bucuresti, FICF Romania, Smile FICF

PDF format
Formular 230 FICF.pdf
440 KB
PDF Format
Prezentarea FICF.pdf
507 KB
PDF format
Declaratie 200 FICF.pdf
781 KB
 

RAPORT ANUAL FICF 2013

PDF format
RAPORT ANUAL FICF 2013

Proiecte

 • Proiectul SMILE - Camera de joc

  swiss th

   

  Proiectul SMILE - Camera de joc pentru copii spitalizati

  Fundația Internaționalǎ pentru Copil și Familie "Dr. Alexandra Zugrǎvescu" (FICF) în parteneriat cu Spitalul Clinic de Urgențǎ pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a lansat in ianuarie 2016 proiectul de susținere și acompaniere "SMILE - Camera de joc pentru copii spitalizati". Acesta continuă demersurile începute încǎ din 2013 prin crearea Camerei de joc Smile pentru copii spitalizați pe termen lung în cadrul Secției Clinice de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă şi Arsuri.

  Proiectul „SMILE - Camera de joc pentru copii spitalizați” este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Bugetul total al proiectului este de 52 924 CHF, din care co-finanțarea din partea Elveției este de 46 940 CHF, iar co-finanțarea Fundației Internaționale pentru Copil și Familie "Dr. Alexandra Zugrăvescu" este de 5 984 CHF. Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elveţiano-Român, vă invităm să vizitaţi www.swiss-contribution.ro şi www.swiss-contribution.admin.ch/romania

  Acest website nu reflectă în mod necesar poziția guvernului Elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul său este asumată de Fundația Internaționalǎ pentru Copil și Familie "Dr. Alexandra Zugrăvescu".

  Pentru mai multe informații referitoare la obiectivul și beneficiile acestui proiect, precum și la perioada de desfășurare, vă invităm să lecturați Comunicatul de presa pentru lansarea proiectului.

  Citeşte mai mult

ficf centre consiliere

centrul_consiliere_image2.pngCENTRUL DE CONSILIERE ŞI TERAPIE PENTRU COPIL ŞI FAMILIE
                                     -Servicii cu plată-

ficf centre formare

centrul_formare_image2.pngCENTRUL DE FORMARE ŞI SUPERVIZARE PROFESIONALĂ
                               -Servicii cu plată-